Om meg

Som utdannet trening- og kostholdsveileder, ønsker jeg å tilby deg profesjonell veiledning og rådgivning, personlig skreddersydd for dine behov. Jeg kan hjelpe deg med det meste innen trening og kosthold, som for eksempel vekt, muskelmasser, avdekke intoleranser eller å motivere deg til et sunnere liv. Jeg vil gi deg tipsene og rådene som skal til for at nettopp du skal lykkes med dine mål, og jeg vil kjempe hardt for at motivasjonen og gleden skal opprettholdes gjennom livsstilsendringene dine.

 

Følg meg videre på www.statera.me 

Epost – post@statera.me

Facebook – Statera Marit Ebeltoft

Instagram – Statera_me

Snapchat – staterame

 

 

Så hvem er jeg?

Marit Ebeltoft heter jeg, og er 26 år gammel. Jeg tok min utdannelse som trening- og kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole. Jeg har i lang tid interessert meg for kosthold, ettersom jeg selv har hatt utfordringer med mage-tarm-funksjonen. Jeg finner stor glede i å kunne motivere og inspirere andre til en sunnere hverdag – og jeg håper at mine konkurransedyktige priser vil være nok til at du drister deg til å sende en epost. Uansett hvilke utfordringer eller mål du har for din kropp, er jeg sikker på at vi kan komme frem til en felles arbeidsplan.

Jeg har et samarbeid med yorktest som tilbyr intoleransetester, du kan lese mer om de her: https://www.yourvismawebsite.com/katrine-solbakken

Kontakt: post@statera.me

No Comments

Post a Comment